Zomerfestijn in Wervershoof

WERVERSHOOF – Vorig jaar hadden we een primeur in Wervershoof. Het ZomerFestijn, een zomerse dag vol activiteiten, markt en gezelligheid van het Raadhuisplein tot op de Dorpsstraat.  Mede door de zon maar het grootste gedeelte te danken aan de inzet van lokale ondernemers. Dit jaar gaan we dit natuurlijk een vervolg geven maar nu een stukje groter. 

We hebben toestemming van de gemeente om het terrein te vergroten en de weg af te zetten vanaf Molen De Hoop (Molenweg) tot aan het Cafe van Wervershoof op de Dorpsstraat.

Samen met het team van Molen de Hoop hebben we inmiddels al meer dan bijna 60 standplaatsen en daarnaast nog heel veel leuke activiteiten. Denk hierbij aan skelterraces,  op de foto in een stockkar, spijkerbroekhangen, kop van jut, oliebollen eten, zweefmolen en zo is er nog veel meer te doen.

Het ZomerFestijn van en voor iedereen!  Activiteiten, markt, promotie van bedrijven en verenigingen, kunst, cultuur, vertier, muziek….

Als we er met z’n allen de schouders onder zetten dan kunnen we er samen een prachtig evenement van maken. Er zijn mogelijkheden plenty! Een kraam huren en jouw waar verkopen of promoten en/of grond  daarbij om een leuke activiteit neer te zetten. Vul de ruimte!

Ben je een beetje enthousiast geworden maar is het moeilijk om iets leuks te bedenken? Klop dan bij ons aan en we verzinnen samen wat. We zijn er ook voor elkaar!

Vragen? Schroom niet te bellen! Antoinet Zwan Telefoon: 06-42015777

ZomerFestijn: Zondag 30 juni 2019 van 11.00 tot 17.00 uur

Aanmelden voor een kraam of grondplaats: zomerfestijn@winkelendwervershoof.nl

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.