Ziggo vervangt mediabox, vanaf nu in 4K tv kijken

WESTFRIESLAND – Officieel wordt de nieuwe Mediabox nog niet geleverd door Ziggo maar de abonnees met een Alles-in-1-abonnement Complete of Max kunnen nu hun mediabox omruilen voor de nieuwe 4K mediabox.

De maandelijkse prijs van abonnementen gaat na de omruil naar Mediabox Next niet omhoog. Ziggo-klanten die een lager of een ouder abonnement dan Alles-in-1 Complete kopen, moeten naar deze abonnementsvorm overstappen om beschikking over Mediabox Next te krijgen.

Dat Ziggo deze nieuwe premium tv-decoder met 4K Ultra HD (UHD) kijkmogelijkheid niet bij alle abonnementen in bruikleen levert, is gelijk aan de strategie die concurrent KPN hanteert. Dit telecombedrijf levert namelijk de 4K-decoder ook alleen aan klanten die het duurste abonnement met TV en Internet kopen. KPN heeft echter wel enkele lineaire UHD-kanalen in het zenderaanbod. Ziggo op dit moment nog niet. Wel test Ziggo al enige tijd achter een gesloten deur op het eigen netwerk de zender Love Nature 4K. Ook worden de geluiden luider dat Ziggo nog dit Formule 1-seizoen via de eigen zender Ziggo Sport Formule 1 met Max Verstappen aan klanten met een Mediabox Next gaat leveren, volgens TotaalTV.

De nieuwe mediabox werkt ook met spraaksturing en volgens berichten op het forum van Ziggo werkt dit erg goed en is ook de beeldkwaliteit erg goed te noemen, maar het grootste pluspunt is de snelheid van de nieuwe mediabox, die is veel sneller geworden ten opzichte van de oude.

[signoff]

 

Reageer op dit onderwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.