Ziggo en T-mobile spinnen garen door ruzie tussen KPN en Fox

WESTFRIESLAND – Door de ruzie tussen KPN en Fox en de aankomende prijsverhoging per 1 juni aanstaande zien providers als Ziggo en T-Mobile een duidelijke piek in aanmeldingen van nieuwe abonnees. Tot 1 juni kunnen abonnees van KPN gratis overstappen naar een andere provider omdat KPN zonder overleg het contract heeft aangepast.

Ondertussen gaan de onderhandelingen tussen KPN en Fox gewoon door maar zicht op een doorbraak is er nog niet en als  er voor 1 juni geen akkoord wordt bereikt verdwijnen o.a. 24kitchen, National Geographic en Disney Channel van de buis bij abonnees van KPN, Telfort en Xs4all.

Ziggo verhoogt ook de prijzen

Net zoals KPN verhoogt ook Ziggo dit jaar weer de prijzen met gemiddeld 2,50 euro per maand, maar de Ziggo abonnees zien geen tv-zenders verdwijnen, in tegendeel door de komst van de nieuwe Mediabox Next krijgen Ziggo abonnees met een TV-plus in hun pakket voor het eerst zenders die in 4K gaan uitzenden, opnemen in de Cloud om later weer in UHD terug te kijken.

T-mobile en online blijven Fox wel in basispakket houden

T-Mobile en Online hebben aan de redactie laten weten dat zij gewoon Fox blijven doorgeven, en ook de prijzen niet gaan verhogen. Beide providers zien door de ruzie tussen KPN en Fox de toeloop van nieuwe abonnees stijgen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.