6.3 C
Enkhuizen
27 november 2020 03:48
Enkhuizen Actueel

Foto: Danny Wagemans

Theater

‘Written in the Stars’ van Eli Goffa in De Drom

ENKHUIZEN – De Drom is nu nog gesloten vanwege de coronacrisis, maar het bestuur hoopt en heeft hoop, dat over twee weken de deuren weer mogen worden geopend voor het publiek. Annemarike van Putten-Bunschoten, cultureel manager bij De Drom zegt tegen de redactie: “Op zaterdag 21 november om 21:00 uur staat namelijk de prachtige show van Eli Goffa genaamd ‘Written in the Stars’ bij ons in de agenda. Wat ons betreft echt een pareltje!

Het voert niet te ver om te veronderstellen dat Eli Goffa één van de allergrootste talenten is onder de nieuwe lichting singer-songwriters. Soul, roots een beetje bluesy en funky. Virtuoos gitaarspel en een stem die alle kanten op kan en gaat. Bovendien in staat om een publiek binnen de kortste keren voor hem te winnen en in te pakken. Enfin: bijna te veel superlatieven om in een persoon te verenigen. Toch is het zo.

Eli Goffa is een creatie van Elie De Prijcker. Opgegroeid tussen vaders stoffige platencollectie uit de jaren zeventig, raakte Eli voorgoed gepassioneerd door Americana muziek. Dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige zelfgeschreven nummers die naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.

Kaarten zijn voor € 17,50 te bestellen via www.drom.nl.

Reageer op dit onderwerp