Workshop ‘Realiseren van succesvolle initiatieven’

ENKHUIZEN – Je wilt een initiatief starten, maar het ontbreekt je aan de juiste middelen. Je hebt menskracht, geld, goederen of diensten nodig van bijvoorbeeld de gemeente, bedrijven of particuliere fondsen. Maar hoe pak je dit aan?

De workshop ‘Realiseren van succesvolle initiatieven’ van Vrijwilligerspunt leert je op een creatieve manier de benodigde middelen te verkrijgen voor het slagen van jouw initiatief. De gratis workshop vindt plaats op donderdag 29 augustus van 19.30 – 22.00 uur en wordt gegeven bij Vrijwilligerspunt, Maelsonstraat 20 in Hoorn.

Wat leer je in de workshop?

  • Hoe je het doel van je initiatief overbrengt;
  • hoe je een actieplan opstelt;
  • op welke wijze de doelgroep wordt benaderd;
  • welke financieringsmogelijkheden er zijn;
  • hoe je een aanvraag doet;
  • welke communicatiemiddelen worden ingezet.

Aanmelden voor de workshop

Heb je interesse om deze gratis workshop bij te wonen? Meld je dan aan via info@vrijwilligerspunt.com of bel 0229-21 64 99.

Over Vrijwilligerspunt

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Wij zorgen dat vrijwilligers leuker, makkelijker en beter hun werk kunnen doen. Daarnaast delen we onze rijke kennis, kunde en netwerk met non-profit organisaties, maatschappelijk betrokken ondernemers, het voortgezet onderwijs en gemeenten, zodat zij effectiever vrijwilligers kunnen aantrekken, inzetten en behouden. Bijvoorbeeld met het geven van workshops, zoals de workshop ‘Realiseren van succesvolle initiatieven’.

[signoff]