Workshop Kerstballen stippen bij Pisa Enkhuizen

ENKHUIZEN – Op 15 december a.s. verzorgt Caroline de Moel van 10.00 tot 12.00 uur een workshop ‘Kerstballen stippen’ bij Pisa in Enkhuizen.

Wil jij je kerstboom met originele kerstballen versieren dit jaar? Dat kan! Kom dan naar de leuke workshop ‘Kerstballen stippen’. Stippen in kerstsfeer, hoe gezellig. Maak kennis met deze mooie stippeltechniek, waar je echt vrolijk van wordt en maak je eigen gestippelde kunstwerkje op kerstballen.

Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je van een eenvoudig witte kerstbal en porseleinverf een leuke blikvanger in je kerstboom kunt maken. Je krijgt een set van 4 ballen. Terwijl de verf droogt van de eerste bal kun je alvast met de andere ballen verder. Aan het einde van de ochtend ga je met je eigen gestipte creaties en een nieuwe hobby naar huis!

Pisa vraagt een bijdrage in de kosten van € 5,– per persoon, inclusief materialen en koffie. Deze workshop vindt plaats in de Drom in Enkhuizen aan de Paktuinen 1.

Voor meer informatie, vragen of aanmelden kunt u contact opnemen via 0229 – 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via mail administratie@inloophuispisa.nl.
[signoff]

Reageer op dit onderwerp