Workshop houtbewerken met Jeugdbelangen onder begeleiding van Dirk Brinkman

ENKHUIZEN – Wat is er nou leuker dan lekker dingen leren maken met je eigen handen? Wat dacht je van een supergaaf uithangbord voor bijvoorbeeld je eigen kamer of bij de voordeur van je huis dat je mag maken met professionele apparatuur.

Dat kan nu met de TMC van Jeugdbelangen. Op 5 oktober is de workshop houtbewerken die wordt begeleid door de professional Dirk Brinkman met zijn collega’s van de vakrichting Houtbewerking sector Techniek op het Martinus College in Grootebroek. Dirk die geen onbekende is bij Jeugdbelangen en helpt al op regelmatige basis met voorbereidingen van de houtknutselarij van de club.

Alle werkstukken worden gemaakt in een echte timmerwerkplaats met speciaal gereedschap en werkbanken. Hoe leuk is dat? Vanaf 13:15 vertrek je met de bus vanaf IJsselzand naar Grootebroek en je zal rond 16:30 weer retour zijn. Op 9 oktober komt er dan een vervolgavond om je uithangbord verder helemaal af te werken met een verfje en belettering.

Wacht niet langer en geef je nu op voor deze leuke en leerzame workshop, je kunt bellen, appen en sms, en naar 06-47677920 of even een mailtje sturen naar info@jeugdbelangen.com. Kosten van deze leuke en leerzame middag bedragen slechts 2 euro p.p.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp