Wie is EnkhuizenActueel | Deel twee Wim Langbroek

ENKHUIZEN –  EnkhuizenActueel is de jongste  nieuwsaanbieder voor Enkhuizen, onafhankelijk en onpartijdig en zoveel mogelijk actueel zoals u dat wenst. EnkhuizenActueel is online actief vanaf medio 2019 en voortgekomen uit voormalige medewerkers van ex Weeff.

Kleinschalig nieuws op lokaal niveau, dat is waar Enkhuizen Actueel voor staat en zijn best voor doet. Eén van de verslaggevers en redacteuren is Wim Langbroek. Wim is net als Henk Kroeb ook een ex medewerker van Weeff en heeft de overstap naar Enkhuizen Actueel gemaakt op het moment dat de website van Weeff offline ging. Ook Wim Langbroek kunt u zomaar overal tegenkomen, incognito of in kleding met het logo van EA maar altijd met een fotocamera gereed om beelden vast te kunnen leggen als het nodig is.

Lees ook: Wie is EnkhuizenActueel | Deel één Henk Kroeb

“Redactiewerk en zelf de straat op, dat is een mooie combinatie” zegt Wim er zelf over. “Zo leer je de mensen kennen en leren de mensen jou kennen en weten ze waar ze terecht kunnen als ze iets kwijt willen”. Wim woont nu zeven jaar in Enkhuizen maar was al geen onbekende in Westfriesland en heeft hier zijn jeugd ook doorgebracht. Twintig jaar brandweerman geweest in Zaanstad en productieplanner geweest in een grote drukkerij maar toch blij om weer terug op het vertrouwde honk te zijn.

Hobby’s bestaan uit het gluren in de ruimte bij Volkssterrenwacht Orion en aan het zijn van een gelicenceerd radiozendamateur.

Mocht u nieuws weten te melden en ook een {foto}reportage hierover willen hebben, meld het ons via redactie@enkhuizenactueel.nl of stuur een app naar 06-5369 0307

Reageer op dit onderwerp