Wie is EnkhuizenActueel | Deel één Henk Kroeb

ENKHUIZEN –  EnkhuizenActueel is de jongste  nieuwsaanbieder voor Enkhuizen, onafhankelijk en onpartijdig en zoveel mogelijk actueel zoals u dat wenst. EnkhuizenActueel is online actief vanaf medio 2019 en voortgekomen uit voormalige medewerkers van ex Weeff.

EnkhuizenActueel timmert aan de weg met kleine lokale items dicht bij de bevolking, kortom de artikelen waar de plaatselijke bewoners zich betrokken bij voelen. Verslaggevers en redacteurs die niet gaan voor het winstoogmerk maar die gaan voor bevlieging, hobby en de passie voor het nieuws.

U kunt zomaar Henk Kroeb tegenkomen, de Enkhuizer “thuisfotograaf” in uw eigen regio. Altijd bij de pinken als het gaat om meldingen op 112 gebied en een ras echte Enkhuizer (binnenpoorter) van 55 jaar. Henk is als sinds de jaren tachtig bezig op media gebied en heeft meer dan dertig jaar radio gemaakt voor Enkhuizen en omgeving.

Henk was sinds 2007 al de vaste fotograaf voor De Enkhuizer TV-krant en later voor het voormalige Weeff, na het ter ziele gaan van de website van Weeff is Henk zich in gaan zetten voor EnkhuizenActueel. U kunt Henk zomaar tegenkomen op locatie om een foto te nemen. Mocht u nieuws weten te melden en ook een fotoreportage hierover willen hebben, meld het ons.

Reageer op dit onderwerp