17.2 C
Enkhuizen
23 september 2019 03:41
Enkhuizen Actueel
Foto aangeleverd
Voetbal

Westfrisia JO15-1 in het nieuw dankzij sponsors

ENKHUIZEN – Sinds dit seizoen lopen de jongens van de JO15-1 van West Frisia er helemaal in het nieuw bij: van trainingspak tot inloopshirt en van wedstrijdtenue tot voetbaltas. Dit allemaal met dank aan hun sponsors Rapsody Yachts, Vakkracht, WFO Notarissen, Bouwbedrijf Toolstra en Timmer & Projectafbouw R. Ruiter.

Na het kampioenschap van vorig jaar in de eerste klasse, wacht dit seizoen voor de JO15-1 de uitdaging om in de hoofdklasse goed voor de dag te komen. Hiervoor hadden zij ook de wens om er als team als eenheid bij te lopen, dus zijn de ouders zelf op zoek gegaan naar enthousiaste sponsors en dat is meer dan gelukt!

Via deze weg willen we nogmaals onze sponsors bedanken: Rapsody Yachts en Toolstra Bouwbedrijf voor de trainingspakken, Vakkracht en WFO Notarissen voor de wedstrijdtenues en Timmer & Projectafbouw R. Ruiter voor de inloopshirts.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@enkhuizenactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp