Westfriese Struuntocht uitgesteld

WESTFRIESLAND – Tot grote spijt heeft de organisatie van de Westfriese Struuntocht moeten besluiten om de Westfriese Struuntocht van 21 maart aanstaande uit te stellen. De organisatie vind het jammer; ze begrijpen de noodzaak van de maatregelen. De organisatie volgt hierbij de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te perken.

Nieuwe datum

De nieuwe datum is 20 maart 2021.

Alle evenementen waar meer dan honderd personen verwacht worden, worden in heel Nederland afgelast vanwege het nieuwe coronavirus. Dat heeft het kabinet donderdag besloten.  De beperkingen gelden in ieder geval heel maart, dus precies in de periode dat de Westfriese Struuntocht zou plaatsvinden.

Met de beperkende maatregelen wil het kabinet een verspreiding van het coronavirus tegengaan.

Hartelijk dank

De organisatie dankt alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, artiesten, locaties en participanten die al volop bezig waren met de voorbereidingen hiervoor heel hartelijk danken, en hoopt dat iedereen de volgende keer weer wil meedoen.

Uitstel is geen afstel

Maar uitstel betekent geen afstel. De organisatie betreurt dat dit evenement moet verplaatst. Omdat maart een perfecte tijd is om een avondwandeling te maken, verplaatst de organisatie de Westfriese Struuntocht naar 20 maart 2021. Heeft u al een ticket? Dan blijft deze geldig!

Reageer op dit onderwerp