Werkzaamheden bestrating en riolering Brugstraat, Ooievaarsteeg en Apenspel

ENKHUIZEN –  De komende tijd wordt er op verschillende plekken gewerkt waardoor er wat overlast kan ontstaan voor het verkeer. Een aantal plekken die alleen nog lopend bereikbaar zullen zijn. Er wordt geprobeerd om de overlast zoveel mogelijk te beperken echter zullen de werkzaamheden tot in mei gaan duren.

Brugstraat
In januari wordt in de Brugstraat de bestrating verwijderd en het riool en de huisaansluitingen vervangen. Er worden extra rioolputten geplaatst en er komen nieuwe lantaarnpalen met een nostalgische uitstraling. Na de rioolwerkzaamheden wordt de bestrating hersteld.

Parkeerverbod
Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen aan de Brugstraat alleen lopend te bereiken. In de straat geldt een tijdelijk parkeerverbod. Om grotere schade aan het riool te voorkomen is er in de Brugstraat vanaf nu tot aan het einde van de werkzaamheden een tijdelijk verbod voor vrachtverkeer.

Ooievaarsteeg en Apenspel
Ook in de Ooievaarsteeg en Apenspel starten er in januari werkzaamheden aan de riolering, kabels en leidingen en aan de bestrating.

Parkeerplaats niet bereikbaar
Tijdens de werkzaamheden is in de 1e fase de Ooievaarsteeg en de er achter gelegen parkeerplaats niet bereikbaar. Ook wordt het Apenspel gedeeltelijk afgezet voor de opslag van materiaal en materieel. In de 2e fase zal het Apenspel en de er achter gelegen parkeerplaats niet bereikbaar zijn.

Reageer op dit onderwerp