Weinig animo onder Enkhuizers voor alternatieve inspraakavond parkeerproblemen

ENKHUIZEN – Ondanks dat de uit de pan rijzende parkeerproblemen in de binnenstad van Enkhuizen vaak het gesprek van de dag zijn op de sociale media waren er gisteravond weinig mensen bereidt om naar de door de SP georganiseerde avond in de Nieuwe Doelen te komen.

De politieke partij organiseerde gisteravond een alternatieve inspraakavond omdat de gemeente op haar inspraakavond over de groeiende parkeerproblemen slechts 25 personen toeliet en de pers buiten de deur wilde houden. De SP die eerder had gevraagd om een open avond was het niet met de beperkte inbreng van 25 personen eens en organiseerde hierop haar eigen avond.

De eigen avond van de SP in de Nieuwe Doelen was te realiseren doordat de SP op deze avond hun vierde cursusavond in het establishment had. De SP wilde op hun eigen avond de problemen en meningen van de Enkhuizer burgers horen en overbrengen naar de gemeenteraad. Ondanks alle commotie en de groeiende irritatie onder de burgers over de parkeerproblematiek nam slechts een handjevol mensen de moeite om te komen opdagen.

Reageer op dit onderwerp