Enkhuizen Actueel

Weerberichten

Weerbericht Enkhuizen: zeer zonnig en warm

ENKHUIZEN – Na een vrij koude nacht, lokaal daalde de temperatuur op klomphoogte tot net boven het vriespunt, krijgen wij vandaag wederom een dag waarbij het vanaf de ochtendstond tot zonsondergang de zon volop haar best gaat doen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten en voert warme lucht met zich mee waardoor bij ons de middagtemperatuur weer oploopt richting de 16 á 17 graden. Vanavond komt er wat bewolking binnendrijven en daalt de temperatuur in de nacht naar vrijdag naar een graad of 7.

Vrijdag en zaterdag zijn 2 zonnige en warme dagen. De middagtemperaturen schommelen op vrijdag rond de 18 á 19 graden en op zaterdag rond de 20 á 21 graden. De wind is overwegend zwak tot matig van kracht en waait op vrijdag uit het zuidwesten, die vrijdagavond draait naar het noorden om op zaterdag uit het noorden/noordoosten te waaien.

Zondag ziet er heel anders uit, door aanvoer van polaire lucht van boven de noordelijke Noordzee komt zondag bij ons de temperatuur amper boven de 10 graden uit, de wind trekt aan naar matig tot vrij krachtig en dat maakt er het voor het gevoel niet beter op. De ijsheiligen laten weer duidelijk van zich spreken na zaterdag.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?