7.1 C
Enkhuizen
27 november 2020 01:43
Enkhuizen Actueel

Weerberichten

Weerbericht Enkhuizen: Warm maar later op de dag toenemende kans op een (onweers)bui

ENKHUIZEN – Eerste Paasdag start met nog flinke zonnige perioden, maar in de loop van de middag neemt vanuit het zuiden de bewolking toe en kan er later op de dag een enkele bui vallen waarbij een klap onweer niet is uitgesloten. Met 18 graden is het wederom een warme dag voor begin april. De wind waait uit het zuidwesten en is overwegend matig tot vrij krachtig van kracht. Mocht het gaan onweren dan zijn windvlagen tot 65km/u niet uitgesloten.

Paasmaandag ziet er heel anders uit dan de afgelopen dagen, er staat een vrij krachtige wind uit het noorden en die neemt een flinke portie koude lucht met zich mee, overdag zal het niet veel warmer dan een graad of 9 worden en ook zal er wat neerslag gaan vallen.

Na maandag is ook dinsdag nog een vrij frisse dag met 9 graden in de middag, maar het is wel droog. De matige wind waait uit het noorden en zorgt voor een wisselende bewolkte dag waarbij de zon ook te zien zal zijn.

Vanaf woensdag draait de wind weer eerst naar het zuidwesten, daarna naar het noordoosten en gaat de temperatuur in de lift richting de 18 graden overdag. Een strakblauwe lucht krijgen wij niet te zien, er zal ook de nodige bewolking zijn.

Reageer op dit onderwerp