8.9 C
Enkhuizen
18 oktober 2020 01:13
Enkhuizen Actueel

Weerberichten

Weerbericht Enkhuizen: een zeer zonnige vrijdag

ENKHUIZEN – Het kan maar niet op wat de zonneschijn betreft in de maand april, maar april zal ook de boeken in gaan als een gortdroge maand, waar normaal minimaal 80mm valt is nu maar een paar millimeter aan regen gevallen. Ook vandaag komt daar geen verandering in, de zon schijnt volop van af het krieken van de dag tot in de avond. De wind is matig van kracht en waait uit het noordoosten maar voert wel frissere lucht met zich mee dan gisteren, de middagtemperatuur blijft vandaag steken bij een graad of 13 en daalt naar 7 in de nacht naar zaterdag.

Het weekend verloopt zonnig en en warm voor de tijd van het jaar, overdag 18 graden en in de nachten 9 graden. De wind blijft uit het oosten/noordoosten waaien en is overwegend matig van kracht, op zondag matig tot vrij krachtig van kracht.

Ook volgende week is en blijft het de zon die de hoofdrol speelt, bewolking zal er amper zijn en de temperaturen schommelen overdag rond de 17 graden en in de nachten rond de 8 graden. De wind blijft ook volgende week uit de oosthoek waaien, pas op vrijdag lijkt de wind wat meer naar het zuiden/zuidwesten te gaan draaien.

Reageer op dit onderwerp