Enkhuizen Actueel

Foto: Sportclub Dindua

Sport Voetbal

Walking Football bij Dindua in de lift

ENKHUIZEN – Het Walking Football bij Dindua zit in de lift, Dindua houdt zich nu twee jaar bezig met deze nieuwe sportieve manier van het voetbalspellen en de ontwikkeling is nog steeds in volle gang laat de club via Facebook weten.

Zaterdag 1 februari was de club aanwezig op de Beweegmarkt 65+ in buurthuis “IJsselzand”. Deze beweegmarkt werd georganiseerd door Sportservice Westfriesland in samenwerking met Welwonen, Fysio-Manueeltherapie Molenweg en de Gemeente Enkhuizen. Het doel was om inwoners van Enkhuizen van 65 jaar en ouder kennis te laten maken met de verschillende beweegactiviteiten in Enkhuizen.

Naast de informatie, die door verschillende verenigingen werd aangeboden was er ook gelegenheid om deel te nemen aan een fitheidstest. Het was een druk bezochte dag waar een ruim aanbod aan bewegingsvormen werd aangeboden. Voor Dindua leverde dit weer een aantal nieuwe leden op.

Donderdag 6 februari stond weer een ontmoeting met FC Medemblik, Sporting Andijk en Zouaven op het programma. Dit gebeurt met een bepaalde regelmaat, waarbij de organisatie bij toerbeurt wordt vervuld door één van de deelnemende teams. Voetballend liep het ontzettend goed bij de mannen van Dindua, want ze bleven in elke ontmoeting aan de winnende kant van de score. Naast het voetballen is het sociale aspect ook ontzettend belangrijk, wat tot uiting kwam in een ontzettend gezellige derde helft. Hierbij werden onder het genot van een drankje en een hapje de wedstrijden nog even haarscherp geanalyseerd.

Eerstvolgende toernooien die op de agenda  Dindua staan zijn vrijdag 20 maart bij Zouaven en vrijdag 3 april bij sv Overbos in Hoofddorp

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?