VUE Bioscoop Hoorn gaat vanaf 1 juni beperkt open

HOORN – Vue Hoorn gaat vanaf 1 juni de deuren weer beperkt openen en onder strikte voorwaarden vanwege het coronavirus. Het bedrijf heeft van de overheid toestemming gekregen weer films te vertonen maar voor maar maximaal 30 bezoekers per zaal en per film, waarbij de opgelegde voorzorgsmaatregelen vanuit het RIVM en de overheid in acht worden genomen.

Mirjam van Kleef, woordvoerster van Vue zegt in een reactie over het weer opengaan van de bioscoop in Hoorn: ‘De veiligheid van onze bezoekers en ons personeel blijft onze hoogste prioriteit. Er zullen verscherpte maatregelen komen, die we zo snel mogelijk met jullie delen. Alleen op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat een bioscoopbezoek goed, veilig en verantwoord kan plaatsvinden. Ook over het aanbod van de films en hoe de ticketverkoop zal verlopen, krijgen jullie binnenkort bericht.

We zijn op dit moment ook bezig om alle mogelijkheden te onderzoeken voor de Vue Movie Pass houders. Heb jij een Vue Movie Pass? Dan ontvang je binnenkort een email met alle informatie over deze tijdelijke situatie.