Vrijwilligerspunt start Jong Westfriesland in Actie

ENKHUIZEN/REGIO – Jongeren zorgen voor een frisse wind in je (maatschappelijke) organisatie met vernieuwende, verrassende ideeën en jonge energie.

Daarom biedt Vrijwilligerspunt Westfriesland naast de Maatschappelijke Stage (MaS) nu nog 2 diensten aan die gericht zijn op jongeren: Jongerennetwerk en Maatschappelijke Diensttijd (MDT). De drie diensten samen dragen de naam ‘Jong Westfriesland in Actie’ met als doel meer jongeren te werven en te binden aan het doen van vrijwilligerswerk.

Persoonlijke ontwikkeling
Met Jong Westfriesland in Actie kunnen jongeren van 14 tot 27 jaar zich inzetten voor de maatschappij, hun passie en kwaliteiten ontdekken en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Het verschil tussen de drie diensten zit voornamelijk in het aantal uren en de begeleiding vanuit Vrijwilligerspunt.

Meer informatie en aanmelden
Iedere jongere die zichzelf wil uitdagen en ontwikkelen kan zich aanmelden voor Jong Westfriesland in Actie. Maar ook maatschappelijke organisaties en bedrijven die willen werken met een jonge vrijwilliger kunnen zich aanmelden. Dat kan door contact op te nemen met Anoek Harder, projectleider Jong Westfriesland in Actie via jwfinactie@vrijwilligerspunt.com of via telefoonnummer 06-82 64 65 04. Meer informatie over Jong Westfriesland in Actie op www.vrijwilligerspunt.com/jwfinactie.