Enkhuizen Actueel

Algemeen

Vrijwilligers staan er klaar voor om u verder te helpen

ENKHUIZEN/REGIO – Sinds Vrijwilligerspunt zich eind maart als partner aansloot bij het platform Corona Helpers, hebben zich al ruim 120 vrijwilligers via de website coronahelpers.nl aangemeld. Vrijwilligerspunt heeft veel vrijwilligers klaarstaan die iets willen betekenen voor een ander!

Huiswerkhulp op afstand
De meeste hulpvragen gaan over het doen van een boodschapje, het schrijven van een kaartje voor mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken, of huiswerkbegeleiding.

Voor gezinnen is de coronacrisis ook echt niet gemakkelijk. Als ouder ben je ineens juf of meester, terwijl je vaak ook nog zelf thuis aan het werk bent. En, niet iedere ouder is even handig met de online leermethoden, of weet hoe je je kind het beste kunt begeleiden met het huiswerk maken. Daarom hebben we via Corona Helpers ook een oproep gedaan voor huiswerkhulp op afstand.

Inmiddels hebben zich al diverse vrijwilligers met een pedagogische achtergrond aangemeld en hebben we al diverse gezinnen en vooral de ouders blij gemaakt!”

Hulp nodig? Neem contact op met Vrijwilligerspunt
Iedereen die hulp nodig heeft, of iemand weet die hulp nodig heeft, kan een e-mail sturen naar info@vrijwilligerspunt.com of telefonisch contact opnemen via 0229-216499.

Door het grote aantal beschikbare vrijwilligers kan vrijwilligerspunt vrijwel direct een vrijwilliger koppelen aan de hulpvrager. Er is nauw contact met de gemeenten en andere maatschappelijke organisaties in Westfriesland. Indien nodig, verwijzen wij de hulpvragen door. Vrijwilligerspunt is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 – 16.00 uur.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?