Voorlichtingsavond Dijklander Ziekenhuis over artrose

HOORN – De vakgroep Orthopedie van het Dijklander ziekenhuis verzorgt op dinsdag 22 oktober en maandag 28 oktober een voorlichtingsavond over artrose (slijtage) van de heup, knie en schouder. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die meer willen weten over artrose en de behandelingsmogelijkheden.

Artrose

Artrose is een aandoening van de gewrichten waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en dunner en zachter wordt. Dit proces kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn gewrichten waarin het vaker voorkomt, zoals de knie en heup. Artrose zorgt voor pijnlijke, stijve gewrichten. Soms zijn de klachten zo erg dat mensen er door gehinderd worden in hun dagelijks leven. Helaas is artrose niet te genezen, maar het kan wel behandeld worden. Op de voorlichtingsavond wordt daar verder op in gegaan .

Programma

  • Locatie Hoorn: dinsdag 22 oktober, Maelsonstraat 3
  • Locatie Purmerend: maandag 28 oktober, Waterlandlaan 250
  • De avond duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom. De orthopedisch chirurg en andere deskundigen op het gebied van artrose zijn aanwezig om presentaties te geven en uw vragen te beantwoorden. De toegang is gratis.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden via een mail aan patientenservicepunt@dijklander.nl of telefonisch via 0229 25 7613. Wilt u daarbij aangeven of u naar de bijeenkomst in Hoorn (22 oktober) of Purmerend (28 oktober) komt?

[signoff]

Reageer op dit onderwerp