Video en beeld: Frisse maar gezellige zaterdagstart van midwinterfeest Deunen en Deinen

ENKHUIZEN – Ondanks de frisse zuiderwind en een hoog neerslag gehalte weten toch een boel mensen de weg te vinden naar de 16e editie van het Folk-en Midwinterfestival Deunen en Deinen. 

Het festival dat verspreid is over verscheidene locaties in Enkhuizen voorziet in maar liefs vijftien verschillende groepen die gezellige liedjes ten gehore brengen waarbij vandaag in alle zalen van de Drom om de 25 minuten wordt gewisseld van artiestenclub. Een grote drukte in de Drom waar elk half uur artiesten de trappen op en af stiefelen om zich te verplaatsen naar een andere zaal (Tekst loopt door onder foto’s).

Het publiek kan rustig blijven zitten en zich te goed doen aan een hapje en een drankje terwijl alle artiesten automatisch voorbij komen schuiven en allemaal op eigen wijze hun unieke geluiden ten gehore brengen.

Er zijn vandaag voorstellingen in de Drom, Enkhuizer visafslag, Meer Enkhuizen en Billy’s Diner Cafe Retro. De afsluiting van dit driedaagse muziekfestijn zal morgen zijn in Atrium Zuiderzeemuseum en Meer Enkhuizen waar het eindigt met een slotdiner.

 

Reageer op dit onderwerp