Enkhuizen Actueel

Algemeen

Verscheping zeecontainer Stichting Kalyani uitgesteld

ENKHUIZEN – Het laden van de 40F zeecontainer met de gedoneerde artikelen voor Stichting Kalyani zal door de wereldwijde problemen die er momenteel heersen nog even op zich moeten laten wachten laat de Stichting via Facebook weten.

Op zaterdag 4 april as. stond er gepland om met een groep vrijwilligers de zeecontainer te gaan laden. Nog voordat meneer “Covid 19” Nederland bereikte had de stichting al een groot aantal aan spullen ingezameld. Veel scholen en organisaties uit Nederland hadden gedoneerd.

Er was veel schoolmeubilair en een groot aantal computers & laptops. Dit alles was klaar gezet en verpakt, om per 40F zeecontainer richting Sri-Lanka te gaan. Hier zouden verschillende schoollocaties op de onderwijsprojecten in Monaragala worden voorzien van nieuw of aanvullend materiaal maar, ook een school die nieuw was gebouwd door de stichting in Udawala Gama maar, nog moest worden voorzien van meubilair, plus 20 computers.

Nu in Sri Lanka de reguliere scholen dicht zijn en daarbij ook de scholen van de stichting in het Monaragala district, heeft Stichting Kalyani naast de veiligheid en gezondheid van hun vrijwilligers in Nederland maar, ook die in Sri Lanka besloten de verscheping tot op nog onbepaalde datum te verplaatsen.

Ook wil de stichting alle mensen, organisaties en scholen nogmaals bedanken die hebben gedoneerd. Op een later moment zullen er foto’s, video en berichtgeving volgen als het allemaal op de juiste locaties is aangekomen.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?