Vernieuwde KARWEI in Enkhuizen viert opening

ENKHUIZEN – KARWEI Enkhuizen opent op woensdag 3 juli 2019 de deuren van een compleet vernieuwde winkel, waarbij een duidelijke mix te zien is tussen bouwmarkt en woonwinkel. De bouwmarkt is goed bereikbaar en ligt direct langs de belangrijke toegangsweg N307, met een makkelijke verbinding naar Flevoland.

Met de nieuwe winkelformule positioneert KARWEI zich uniek in de markt. Onderscheidend ten opzichte van andere bouwmarkten, is dat consumenten hier naast klusspullen en -materialen ook terechtkunnen voor inrichting en inspiratie – voor binnen en buiten. KARWEI Enkhuizen heeft een groot vernieuwd en aangevuld assortiment gordijnen, gordijnstoffen, kwaliteitsvloeren en vloerkleden, designverlichting en verf.

Tekst loopt door onder de foto

Enkhuizen, 3 juli 2019: De verbouwde vestiging van Karwei in Enkhuizen. © Sebastiaan Rozendaal / Photo Republic

“Alles is veranderd. In de winkel hebben we het assortiment volledig aangepast aan de trends van nu”, zegt Klaas Zuidema, bouwmarktmanager van KARWEI Enkhuizen. “Naast alle artikelen die we al hadden, hebben we vooral veel toegevoegd voor de decoratieve klusser, voor wat betreft verlichting, vloer en muur. Daarmee zijn we echt een bouwmarkt vol inspiratie op het gebied van interieur, styling en kleuradviezen. Onze medewerkers staan klaar om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste stijl en mode, met behulp van 3D-moodboards. Zelf zijn we er erg trots op en dat willen we graag delen met onze klanten. We hopen dan ook dat veel mensen een kijkje komen nemen in onze compleet vernieuwde winkel. Kortom: alle reden om deze nieuwe KARWEI te bezoeken. Niet alleen in de openingsweek, maar natuurlijk ook in de periode daarna.”

Tekst loopt door onder de foto

Enkhuizen, 3 juli 2019: De verbouwde vestiging van Karwei in Enkhuizen. © Sebastiaan Rozendaal / Photo Republic

Feestelijke openingsweek

De feestelijke openingsweek loopt van 3 tot en met 7 juli 2019 en startte vanochtend al met het weggeven van vijftig goodiebags. Een van de goodiebags was voorzien van een gouden envelop met daarin in een waardecheque voor een mini make-over ter waarde van 500 euro. Op woensdag 3 juli en zondag 7 juli 2019 geven KARWEI-stylistes – bekend van Eigen Huis en Tuin – verschillende workshops waarbij de klant kennismaakt met het unieke vernieuwde assortiment. Zaterdag 6 juli gaan Eigen Huis en Tuin-presentator en -klusser Thomas Verhoef en KARWEI-styliste Tanja van Hoogdalem bij de bouwmarkt aan de slag met klussen van consumenten. Verder ontvangen alle klanten 20 procent openingskorting op het gehele assortiment. Tot slot maakt elke klant die zich inschrijft voor de KARWEI-kaart kans op een van de drie gratis ballonvaarten

Tekst loopt door onder de foto

Enkhuizen, 3 juli 2019: De verbouwde vestiging van Karwei in Enkhuizen. © Sebastiaan Rozendaal / Photo Republic

[signoff]

 

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.