Enkhuizen Actueel

Foto: Wim Langbroek

Algemeen

Van stalknecht naar burgemeester, veelzijdiger kan het haast niet

ENKHUIZEN –  Wat begon als een simpel Facebook spelletje van welszijnswerker Kees uit Enkhuizen heeft geleidt tot een ware speurtocht aan het aantal beroepen/vrijwilligers klusjes dat burgemeester Eduard van Zuijlen ooit heeft gedaan.

Op de vraag van Kees of ieder 15 dingen wilde posten waaronder ééntje die hij nog nooit had gedaan kwam direct reactie van Eduard van Zuijlen met onderstaande gedane baantjes en/of vrijwilligerswerk. De burgemeester van Enkhuizen blijkt echt een veelzijdig man te zijn in alle facetten. Behanger, autowaser en collecteren, niets ging de burgervader van Enkhuizen te ver.

Autowasser
Barmedewerker
Behanger
Collectant
Consultant
Huisbezoeker
Kantoormedewerker
Leraar
Medewerker ouderenzorg
Plaggensteker
Receptionist
Tomatenplukker
Stalknecht
Statenlid
Wethouder

Alle vele reacties ten spijt wist toch niemand te raden welke de huidige burgervader van Enkhuizen nou nog echt nooit gedaan had. Rond begintijd van de komende gemeenteraad vergadering laat de burgemeester weten te stoppen met de quiz omdat de taak weer roept. Wethouder staat niet in zijn lijstje met betaalde en/of onbetaalde banen. Voor de rest kunnen we spreken van één van de meest veelzijdige burgemeesters in ons stadje aan het IJsselmeer

Alle reacties nog eens nalezen? Kijk dan snel op: https://www.facebook.com/welzijnkees

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?