11.4 C
Enkhuizen
25 oktober 2020 09:55
Enkhuizen Actueel

Sport Voetbal

v.v. Dindua herstart trainingen voor de jeugd onder strenge voorwaarden

ENKHUIZEN – Na een periode zonder voetbal mag er eindelijk het veld weer worden opgegaan. De maatregelen zoals begin van de week medegedeeld, geven de jeugd weer de ruimte om te gaan trainen.

Het bestuur van v.v. Dindua en de gemeente hebben in samenspraak ook groen licht gegeven om het sport complex weer te betreden en voetbal in trainingsvorm weer te hervatten. Let wel op: voor jeugd t/m JO12 zal dit in een normale trainingsvorm zijn.

De oudere jeugd zal alleen kunnen trainen met de 1,5 meter regel in acht genomen. Een partijvorm is hierbij dus uitgesloten. Laten we deze regel daarom ook respecteren. De KNVB komt een dezer dagen met oefen-/spelvormen voor deze leeftijdscategorie.

Verder wil de club u vragen de kinderen bij de poort af te zetten en ze daar ook weer op te halen, zodat er zo min mogelijk volwassenen op het terrein komen. Voor de jongsten vraagt de club aan de trainers ze ook weer naar de poort te begeleiden na afloop van de training. De kleedkamers en kantine blijven dicht. De kinderen douchen dus thuis.

Verder is het zo dat trainers en kinderen die ziek zijn, niet aanwezig mogen zijn bij de training.
Oefenwedstrijden zijn helaas voorlopig ook nog NIET aan de orde.
Er staat een hoop niet, maar we mogen wèl weer voetballen. Dinuda hoopt dat er de laatste weken van het seizoen nog lekker wat uren gevoetbald kan worden, hetzij alleen in trainingsvorm. Het seizoen loopt vooralsnog door tot 1 juni.

Reageer op dit onderwerp