v.v. Dindua gaat voor 100% ASO neutraal

ENKHUIZEN – Ook v.v. Dindua doet mee aan een project voor gedragsverandering, gedragen door alle West-Friese voetbalverenigingen. Met een aantal koplopers is een project gestart om het gedrag op en rond het voetbalveld onder de aandacht te brengen.

De club vindt dat het geen kwaad kan extra aandacht te schenken aan het verbeteren van het gedrag en zo is in samenwerking met marketingbureau Groeier (www.groeier.nl) het project 100% ASONeutraal geboren.
In de afgelopen periode is veel aandacht besteed aan de invulling van het project, de regels hoe we met elkaar om willen gaan en de uiting rond het veld.

De aftrap:
25 januari aanstaande is de aftrap van het project bij RKEDO om 11.00 uur.

Met de aftrap, waarbij wethouders van de gemeentes, de bestuursleden van andere verenigingen en de KNVB aanwezig zijn, wordt een startschot gegeven voor het project. De uiting kan niet missen met de felgele kleur van de tunnel waar de spelers doorheen lopen/rennen of springen en de borden langs de velden. Bedoeld voor het verbeteren van het gedrag op en rond het veld. De felgele kleur zal binnenkort langs alle velden zichtbaar zijn met daarop de mooie boodschap.

Een campagne wordt niet alleen gedragen door de voetbalvereniging, maar dient bovenal gedragen te worden door de spelers en de bezoekers die de spelers aanmoedigen langs het veld. Als u dus door de tunnel loopt, wees u dan bewust van het gedrag op en rond het veld.

Wilt u meer weten over de gedragsregels en de reden van de campagne? Kijk dan even op www.asoneutraal.nl

 

Reageer op dit onderwerp