Update: Jonge aso die auto vernielt heeft zich gemeld

ENKHUIZEN – Een jonge aso heeft vanmorgen vroeg rond 5:30 bewust een auto in elkaar getrapt aan de Laars. Op het stukje betreffende Laars zijn vier woningen voorzien van een camerasysteem waardoor er duidelijke beelden van de dader zijn genomen.

Update: De jongen die het nodig vond om een auto vanochtend vroeg te beschadigen heeft zich samen met zijn vader gemeld bij de eigenaar van de auto.

Drie jongen gasten fietsen vanaf de parkeerplaats Laars/Gerard Brandtweg de Laars op, één van de jongens is duidelijk opgefokt en rijdt halverwege de Laars op een geparkeerde wagen af op om hier hard tegenaan te trappen. Vervolgens fietsen de jongens weg over het bruggetje aan het eind van de straat richting het Bijltje.

Twee minuten later komen twee van de fietsers over hetzelfde bruggetje terug, de derde hebben ze bij huis afgeleverd. Dezelfde opgefokte jonge knul fietst weer rechtstreeks op de geparkeerde auto af om zijn werk van een paar minuten eerder nog even af te maken.

Als u de dader en/of zijn stem herkent (de voorste krullenbol op de fiets) dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie of zodat de schade verhaalt kan worden. Vier van de woningen aan het betreffende stukje van de Laars zijn voorzien van een camerasysteem waardoor er vanuit verschillende hoeken opnames beschikbaar zijn van de agressie van deze jonge man. Tevens waren er enkele ooggetuigen die het voorval hebben zien gebeuren.

Uiteraard mag de dader ook zichzelf melden bij de eigenaar van de auto of bij onze redactie zodat de politie hierbuiten gehouden kan worden.

Reageer op dit onderwerp