Tweede editie Westfriese Struuntocht steunt drie goede doelen

ENKHUIZEN – Na het succes van vorig jaar wordt er dit jaar de tweede editie van de Westfriese Struuntocht georganiseerd. De opbrengst van deze wandeltocht zal ten goede komen aan drie goede doelen. Stichting Babyspullen, praktijkschool Stede Broec en de Baanbreker zijn hiervoor als begunstigde uitgekozen.

De tocht die gehouden zal worden op zaterdagavond 21 maart gaat langs verborgen straatjes en bedrijven, dwars door monumentale panden en scholen. De wandelaar komt op plekken waar hij normaal gesproken niet zo snel langs zal lopen. Mede daardoor een interessante belevenis voor jong en oud.

Evenals de eerste editie zal de toch ook dit jaar weer in Enkhuizen gehouden worden. De organisatie laat weten trots te zijn op wat Enkhuizen aan de wandelaars te bieden heeft. Een mooi authentiek Westfries stadje. Uiteraard is de route niet gelijk aan die van vorig jaar maar compleet aangepast. De start zal zijn vanaf station Enkhuizen en het eindpunt is net zoals vorig jaar bij Brouwerij de Werf met een denderende afterparty.

 

Reageer op dit onderwerp