Truckrun West Friesland weer groot succes “mijn oren tuten nog uren na”

ENKHUIZEN – Truckrun West Friesland was ondanks de aangepaste route weer een groot succes vandaag, de tientallen vrachtwagens voorzien van chauffeur met “speciale” begeleider die hun route door West Friesland hebben gemaakt hadden dan ook weer een boel bekijks onderweg.

Vanwege meerdere evenementen op de oude route vandaag moest de organisatie de route voor dit jaar wat aanpassen, echter mocht dat de pret niet drukken. De toertocht die bedoeld is voor iedereen die in contact staat met een verstandelijke of lichamelijke beperking en hun familieleden mocht weer op een boel deelnemers rekenen vandaag.

Een menigeen die nog nooit van de Truckrun gehoord had zal zich vandaag hebben afgevraagd waar al dat lawaai vandaan kwam. Luid toeterende trucks door de straten van Enkhuizen, een toeschouwer van het spektakel weet nadat de kolonne voorbij is te vertellen “mijn oren tuten nog uren na vandaag”.

Alle deelnemers van vandaag hebben weer met volle teugen genoten van dit jaarlijks terugkerend evenement en kunnen samen met de organisatie terugkijken op een geslaagde dag vol enthousiasme en plezier.

Truckrun West Friesland, wat Enkhuizen Actueel betreft nog voor de komende decennia van toepassing voor een extra dag vol aandacht en emotie voor de doelgroep die dit nodig heeft.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp