Transparante en betrouwbare vakmannen via Praesy

Nieuwsbericht na nieuwsbericht, uitzendingen in het TV-programma Opgelicht en allerlei andere kanalen worden gebruikt om te laten zien hoe het er aan toe gaat in de branche van de vakmannen. Vaak onbetrouwbare vakmannen die de kwaliteit niet leveren en daarnaast ook nog eens niet transparant zijn over de prijs die u als klant uiteindelijk zal moeten betalen. In ons buurland Belgie komt daar nu een eind aan met de komst van Praesy. Praesy is namelijk een platform waar u en ik gebruik van kunnen maken om met spoed of op afspraak een vakman te krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen.

Zo kan u op een eenvoudige manier een betrouwbare slotenmaker, elektricien en ontstoppingsdienst via het platform krijgen. Niet meer uren wachten, geen onnodige of verborgen kosten, geen prutswerk: Een echte kwaliteit vakman. Doordat Praesy over het hele land contacten heeft wordt het makkelijk gemaakt om via dit platform de vakman te krijgen die u zoekt. Zo kan u in vrijwel elke regio direct een vakman krijgen tegen een gemiddeld tarief.

En dat is niet alles, want er zijn ambities om dit platform uit te breiden naar Nederland. Dus waarschijnlijk mogen we binnenkort ook dit initiatief verwelkomen in ons land. En dat is goed om te zien, want niet alleen zal u vandaag lang moeten wachten op een specialist, maar vaak zal u ook nog de hoofdprijs moeten betalen, zo vertelt ook Anja.

Anja: “Ik heb een slotenmaker ingeschakeld doordat ik buitengesloten was. Dat grapje heeft mij 545 euro gekost, voor 5 minuten werk!”

Anja is niet de enige, want ook Piet heeft gemerkt dat een loodgieter toch niet de 35 euro zou kosten zoals aan de telefoon werd vermeld.

Piet: “Een verstopping van een keukenafvoer. De loodgieter heeft in totaal 15 minuten werk gehad. Kosten: 395 euro. Ik heb denk ik het verkeerde beroep gekozen”

Reageer op dit onderwerp