Tijd voor Max bijwonen? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar

ENKHUIZEN – Tijd voor MAX gaat vanaf maandag 2 september voor de vierde keer een maand het land in. Vanaf 16 september zullen de opnames in Enkhuizen plaatsvinden.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Ze bezoeken niet de grote, bekendste steden, maar juist de unieke plekken die voor de rest van Nederland misschien minder bekend zijn, maar minstens zo de moeite waard.

Op de derde donderdag in september vindt zoals elk jaar sinds 1906 in Enkhuizen de Enkhuizer Harddraverij plaats, een spannende kortebaandraverij met  authentieke rijtuigen. De deelnemers strijden om de grote prijs van Enkhuizen. Tijd voor MAX besteedt hier natuurlijk aandacht aan. Muziek wordt in Enkhuizen verzorgd door onder anderen Iris Kroes, die haar nieuwste single komt laten horen. Ook de 3JS zijn er, net als Sjors van der Panne, die een primeur heeft.

Vanaf 2 september, in de eerste week, komt Tîjd voor MAX vanuit Zwolle. Delft is de tweede stad van de Tijd voor MAX-toer, Enkhuizen de derde, De toer wordt afgesloten in Sittard.

Publiek is welkom
Er is nog een aantal publieksplekken beschikbaar! Publiek kan een stoeltje reserveren op www.tijdvoormaxoptoer.nl. Langskomen kan ook, maar zitplaatsen zijn slechts beperkt beschikbaar

[signoff]