11.7 C
Enkhuizen
15 oktober 2020 16:52
Enkhuizen Actueel

Bedrijven

Terugroepactie Poef beer poly-hout door Action.

ZWAAGDIJK-OOST – Action roept alle Poef Beer Poly-hout terug omdat er bij de fabricage fouten zijn gemaakt. De leverancier laat via Action weten:

Hogewoning wil haar klanten informeren over een mogelijk veiligheidsrisico met het artikel Poef beer, zoals hierboven afgebeeld. Het artikel is tussen 1 januari en 1 juli 2020 verkocht in Action winkels. Wij hebben geconstateerd dat bij enkele poefen van bovenstaande design het stiksel van de snuit los kan gaan. Door het loslaten van het stiksel wordt het vulmateriaal bereikbaar wat kan leiden tot verstikkingsgevaar.

Het probleem betreft alleen artikelen met bovenstaande EAN-codes. Deze staat vermeld op de sticker van het artikel. Heeft u dit artikel in de bovengenoemde periode gekocht, gebruik het artikel dan niet meer en breng het terug naar een Action winkel. Daar krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Uw aankoopbon is hier niet voor nodig. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Hogewoning op +31(0)71 0402 85 01 of mailen naar info@hogewoning.com. 

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Hogewoning B.V.
Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
The Netherlands

Reageer op dit onderwerp