‘Taarten-Tuinfeest staat weer garant voor twee dagen swingen en feest aan de Wagenaarstraat!’

ENKHUIZEN – De Wagenaarstraat in Enkhuizen staat het eerste weekend van september weer in het teken van het Enkhuyser Taarten-Tuinfeest! Om het hoogseizoen af te sluiten opent Kindervreugde op vrijdag 6 en zaterdag 7 september haar poorten voor een hoop gezelligheid.

Op vrijdag 6 september zal de poort openen om 17.00 uur en starten we met de VrijMiTaBo. Op zaterdag 7 september beginnen we eerder en zal het feest starten om 15.00 uur. Op beide dagen is de speeltuin geopend en kunnen de kinderen gebruik maken van bijna alle toestellen. Het Taarten-Tuinfeest zal beide dagen doorgaan tot 24.00 uur. De entree is gratis.

Elke ronde wordt er een slagroomtaart van Harrie Kort en een pak koek van Enkhuizer banket verloot. Ook voor de kinderen is er wederom genoeg te doen. De Rodeostier, oudhollandse spellen en het springkussen worden weer van stal gehaald. Op zaterdagmiddag zal de scouting aanwezig zijn om broodjes te bakken voor alle kinderen! Er hoeft niet thuis gegeten te worden want de snackkar zorgt voor een heerlijke snack!

Vrijdagmiddag wordt van muziek voorzien door Miles Leeuw. En na het daverende succes van vorig jaar staan The Ladyshavers op vrijdagavond klaar voor de muzikale ondersteuning. Menno Bruin zal hierbij een aantal nummers van een Enkhuizer twist voorzien. Zaterdagavond vanaf 20.00 uur spelen de Beatmasters! Beide dagen zorgt DJ Snaakie en Kraakie dat de voetjes van de vloer gaan.

De opbrengst zal ten goede komen aan de speeltuin zodat deze nog vele jaren kan blijven bestaan!

Voor meer informatie: www.speeltuin-enkhuizen.nl.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp