7.1 C
Enkhuizen
27 november 2020 15:33
Enkhuizen Actueel

Foto aangeleverd

Algemeen

Stichting Marketing Enkhuizen is op zoek naar een nieuwe Raad van Bestuur

Ondernemende verbinders gezocht!

Enkhuizen – April dit jaar vond de officiële oprichting plaats van Stichting Marketing Enkhuizen e.o.. De stichting richt zich op citymarketing, evenementen coördinatie en gastheerschap voor Enkhuizen, Stedebroec en Drechterland. Het tijdelijke oprichtingsbestuur is voortgekomen uit een werkgroep met deelnemers van de gemeente, ondernemersverenigingen en diverse toeristische organisaties. Per 2021 is de stichting op zoek naar een nieuwe Raad van Bestuur.

Wil je een positieve bijdrage leveren aan de lokale en regionale economie? Je expertise en netwerk inzetten voor het algemene belang van Enkhuizen en omgeving? Ben jij ondernemend en heb je een verbindend karakter? Dan ben jij misschien een van de toekomstige bestuursleden van Stichting Marketing Enkhuizen. Affiniteit met toerisme, marketing of gastheerschap zijn een pré en bij voorkeur heb je bestuurlijke ervaring in het publiek-privaat domein.

Herken je jezelf hierin? Stuur dan voor 8 oktober je sollicitatiemail naar Gerda Gruis, voorzitter van het oprichtingsbestuur: bestuur@marketingenkhuizen.nl.

De volledige vacature kun je nalezen op https://www.enkhuizenboeit.nl/algemene-informatie/vacatures . Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Peter Timmermans via peter@marketingenkhuizen.nl of 06-24764356.

Reageer op dit onderwerp