Stede Broec gaat de dienstverlening verder verbeteren

STEDE BROEC – Als u naar het gemeentehuis komt, wil de gemeente Stede Broec u graag snel en goed helpen.

De werkwijze aan de balie wordt beïnvloed door landelijke wet- en regelgeving en digitale ontwikkelingen. Om de dienstverlening aan de balie hierop aan te laten sluiten en verder te verbeteren, Stede Broec de werkwijze voor het aanvragen van Burgerzaken producten in 2020 wijzigen.

Werken op afspraak
Stede Broec moet als organisatie invulling geven aan landelijke en digitale ontwikkelingen. Tegelijkertijd wil Stede Broec de bezetting aan de balie beter aan kunnen laten sluiten op de vraag van de inwoner. Om dit mogelijk te maken, willen zij  in 2020 voor burgerzaken producten op afspraak gaan werken.

Als Stede Broec weet wanneer u binnenkomt en met welke vraag, zorgen zij ervoor zorgen dat de juiste medewerker voor u klaar staat die u goed en snel kan helpen. Ook weet u als u binnenkomt dat u gelijk aan de beurt bent. Ook kunt u straks steeds meer producten digitaal aanvragen.

Op welke wijze Stede Broec het werken op afspraak vorm willen geven, onderzoeken zij de komende maanden samen met de inwoners. Stede Broec houdt u hiervan op de hoogte.

Altijd welkom
Het werken op afspraak geldt alleen voor de burgerzaken producten en is niet van invloed op de openingstijden van het gemeentehuis. De receptie van het gemeentehuis blijft vanzelfsprekend geopend voor bezoekers en u bent en blijft van harte welkom bij de gemeente Stede Broec.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.