StecWF viert vijfjarig jubileum Halloweenfair

ENKHUIZEN/BOVENKARSPEL – Het is alweer voor de vijfde maal dat StecWF uit Enkhuizen de Halloweenfair organiseert. Het terrein van camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel heeft een grote metamorfose ondergaan en is geheel in de ban van halloween.

Op het terrein zijn er tal van leuke activiteiten voor jong en oud aanwezig zoals braderie, spelletjes, live optredens, schminken enz. Ondanks dat er tijdens de opbouw nog  veel regen is gevallen treft de halloweenfair tijdens dit weekend een mooi en droog herfstweer wat voor en gezellige drukte zorgt.

De halloweenfair is opgezet door ruim 100 vrijwilligers van StecWF en had een voorbereiding van acht maanden nodig waarvan 10 dagen opbouwtijd, 2 dagen het evenement en 10 dagen afbouwen en opruimen.
(Tekst gaat door onder fotogalerij)

Voor wie er vandaag niet meer aan toe komt om de fair te bezoeken maar toch wel graag langs zou willen gaan is zondag nog een mogelijkheid. Ook de weersvoorspellingen voor zondag 20 oktober zijn goed dus niets houdt u tegen om nog even een dag gezellig te gaan griezelen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp