Startersloket samen sterk voor startende ondernemers in Enkhuizen

ENKHUIZEN – De gemeente Enkhuizen en Stichting Startersloket slaan de handen ineen om startende ondernemers die zich in Enkhuizen willen vestigen te ondersteunen. Vanuit het project ‘Startversneller Enkhuizen’ word je als startende ondernemer begeleid bij de realisatie van jouw ondernemersdroom. Dit alles digitaal en dus coronaproof.

Project “Startversneller Enkhuizen”
Een bedrijf beginnen doe je niet zomaar. Het begint met een goed onderzoek en het zoeken naar antwoorden op allerlei vragen waar je tegenaan loopt. Ben ik wel uit het juiste (ondernemers)hout gesneden? Hoe kom ik aan klanten? En hoe schrijf ik een ondernemingsplan? Dus heb je ideeën om je eigen bedrijf te starten en je te vestigen in Enkhuizen? De gemeente Enkhuizen en Stichting Startersloket bieden jou de helpende hand met trainingen en ondersteuning bij het schrijven van een realistisch ondernemingsplan. Bovendien kun je gebruik maken van deskundig advies en bieden wij toegang tot een uitgebreid netwerk.

Ondersteuning startende ondernemers
Esther Heutink – Wenderich, wethouder economische zaken in Enkhuizen, is blij met dit project. “Voor dit project zijn wij op zoek naar personen met een ondernemersdroom die woonachtig zijn in Enkhuizen en/of zich willen vestigen in Enkhuizen. Door middel van dit project willen wij deze starters een steuntje in de rug geven, waarbij wij het als gemeente als een kans zien om diverse nieuwe ondernemingen te faciliteren’’.

Deelname en aanmelden
Heb jij een ondernemersdroom? Ben je woonachtig in Enkhuizen en/of wil je jouw onderneming vestigen in Enkhuizen? Dan is dit een unieke kans! Schrijf je nu in. Na aanmelding neemt één van de specialisten van Stichting Startersloket contact met jou op voor een nadere kennismaking.

Deelname aan dit project is gratis, maar niet vrijblijvend. We zoeken serieuze starters en verwachten van iedere deelnemer een inspanningsverplichting om deel te nemen aan alle geplande (online) trainingen en activiteiten. Indien je wilt deelnemen aan dit project, schrijf je dan in via de volgende link: https://enkhuizen.startersloket.nl/startversneller-enkhuizen

Reageer op dit onderwerp