Sprookjeswonderland wordt Sprookjeswinterland

ENKHUIZEN – Het is weer zover, het sprookjesbos wordt weer omgetoverd tot Sprookjeswinterland. Het hele park wordt veranderd in warme winterse sferen met heel veel originele decoraties.

Neem een kijkje in de toekomst inde Kamer der Voorspellingen of zing uit volle borst mee met de bewonders van “Berenwinterland”. Bij de ingang van het park staat de kerstboom van maar liefs 15 meter hoog alweer opgesteld en elke middag rond 16:00 komt de heks daar om samen met het publiek de boom te betoveren zodat de lichtjes gaan ontsteken. (Tekst loopt door onder foto’s)

Het hele park is voorzien van prachtige winterse sferen met duizenden lichtjes en honderden lantaarntjes wat alles nog magischer maakt. Wederom een attractie waar Enkhuizen trots op kan zijn.

Sprookjeswinterland is weer te bezoeken op 14 en 15 december en van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020. Wij zijn dan dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.30 uur. Let op: op 25 december en op 1 januari is het park gesloten en op 24 en 31 december is het park geopend tot 17.00 uur!

[signoff]

Reageer op dit onderwerp