Sponsorplons 2020 komt er weer aan, schrijf je nu alvast in

ENKHUIZEN – In navolging van de afgelopen succesvolle edities wordt ook begin 2020 weer in het zwemband Enkhuizerzand weer de sponsorplons gehouden. Tijdens de sponsorplons, die overigens elk jaar meer deelnemers krijgt, zwemmen de Enkhuizer kinderen voor vijf goede doelen.

Via de scholen worden de kinderen van Enkhuizen opgeroepen om mee te doen met de sponsorplons. Als je mee wilt doen én een zwemdiploma hebt vraag dan aan je ouders of ze het aanmeldingsformulier (wat je op school gekregen hebt) willen invullen en ook een handtekening willen zetten op het formulier.

Het ingevulde aanmeldingsformulier moet je inleveren op school en dan krijg je een sponsorkaart + uitleg mee naar huis. Daarna ga je op zoek naar mensen die je willen sponsoren: familie,  buren, vrienden en bekenden. De mensen die je willen sponsoren kunnen kiezen of ze een bedrag willen betalen per gezwommen baan óf een vast bedrag willen betalen voor jouw prestatie.

Tijden de sponsorplons zijn er tal van activiteiten in en rond het zwembad, zoals een ballonnenact, muziek tijdens het zwemmen door een echte DJ, een heuse schminkhoek en nog veel meer. Na afloop krijgen alle deelnemers ook nog eens  twee vrijkaartjes voor het zwembad.

Dus geef je op, het is leuk, gezellig en gezond. En je steunt er ook  nog eens vijf goede doelen mee.
[signoff]

Reageer op dit onderwerp