Speeltuinvereniging Kindervreugde weer klaar voor het nieuwe seizoen

ENKHUIZEN – Deze winter hebben de vrijwilligers van Speeltuinvereniging Kindervreugde hard gewerkt om de speeltuin weer klaar te maken voor de opening. Het nodige onderhoud is verricht en de grasmat ligt er netjes bij.

Om het verblijf voor kinderen en volwassenen nog gemakkelijker te maken worden er meer parasols geplaatst zodat alle gasten comfortabel in de schaduw – of uit de regen – kunnen zitten. Voor de kleinste bezoekers wordt medio april een nieuw huisje bij de zandbak geplaatst.

In 2021 viert de vereniging haar 90ste verjaardag, een feit dat uiteraard gevierd moet worden. Het bestuur zal zich deze zomer buigen over hoe dat feest eruit gaat zien.

Zaterdag 29 maart opent Speeltuinvereniging Kindervreugde de poort weer voor alle bezoekers. Om 12.30 uur is iedereen welkom en om de opening te vieren is er vrij toegang en krijgen kinderen een waterijsje.

Vanaf de opening is de speeltuin elke dag geopend vanaf 12.30 uur tot 17.30. In het zomerseizoen (juli tot en met september) opent de speeltuin om 10.30 uur. Na het succes van vorig jaar is het arrangement voor een kinderpartijtje uitgebreid. Kijk voor meer informatie op www.speeltuin-enkhuizen.nl.

Reageer op dit onderwerp