soci.bike bakfiets doet mee aan tv-programma Hart in Aktie

ENKHUIZEN – Gezien op tv bij Hart in Aktie? Dat leuke programma met Wendy van Dijk, waarin bedrijven belangeloos andere bedrijven en consumenten helpen. Arno’s Stroopwafelkraam kreeg van soci.bike een onwijs gave bakfiets in stroopwafel-kleur. Hierdoor kan Arno nu zijn oer-Hollandse stroopwafels bij zijn vaste klanten thuis bezorgen op zijn oer-Hollandse fiets.

Het was overigens geen toeval dat soci.bike bakfiets hieraan meedeed. soci.bike is namelijk een heel sociaal bedrijf. Ze nemen geen mensen aan om bakfietsen te maken, maar maken ze bakfietsen om mensen aan te nemen. soci.bike bakfiets heeft een kek design en is leverbaar in 240 kleuren. Speciaal voor kijkers van Hart in Aktie heeft soci.bike een actie: bestel in de maand mei een bakfiets in elke gewenste RAL-kleur voor de prijs van een standaard kleur. Kijk voor meer informatie op https://socibike.nl/hart-in-aktie/.

soci.bike kleurt je leven

Op het eerste gezicht lijken veel bakfietsen op elkaar, maar de soci.bike bakfiets maakt op een aantal fronten wel een degelijk een verschil. Enerzijds verrast de soci.bike met slimme oplossingen die de dagelijkse ritten in het drukke verkeer zoveel makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Anderzijds is het ook een elektrisch ondersteunde bakfiets met een sociaal maatschappelijke impact. De bakfiets wordt namelijk gemaakt door mensen die een (nieuwe) kans op de arbeidsmarkt krijgen. Maar wat vooral opvalt, is dat de bakfiets leverbaar is in wel 240 verschillende kleuren.

Soci.bike is gemaakt van hoogwaardige onderdelen en onderscheidt zich door handige oplossingen zoals een uitklapbare laadklep aan de voorkant en het feit dat de bakfiets door elke standaard deur past. Over ieder detail is goed nagedacht. Met speciaal ontwikkelde wielbeschermers, de driepunt veiligheidsgordel, automatische verlichting, automatische versnellingsnaaf, een 720Wh accu en een motor met een koppel van 80Nm, is alles aanwezig voor een veilige fietstocht.

Bekijk de aflevering hier terug: https://www.sbs6.nl/programmas/hart-in-aktie/videos/nfhmLacSUAg/hart-in-aktie/ (vanaf 21:27).