Sluiting kantoor Vrolijk fd door Coronavirus

ENKHUIZEN – Vanwege de laatste en zeer ingrijpende ontwikkelingen de kantoren in Andijk en Enkhuizen gesloten voor bezoek. Wel zijn de kantoren telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Normaal gesproken staan de kantoren van Vrolijk fd hun klanten het liefst zoveel mogelijk persoonlijk te woord maar de komende tijd is dat helaas niet mogelijk. Contact zal daarom via de telefoon en mail moeten verlopen. Mocht u met een probleem zitten waarvoor langskomen noodzakelijk is bel  dan op 0228-592420 of 0228-316786.

De sluiting van scholen en kinderopvangcentra heeft helaas negatieve gevolgen voor de personeelsbezetting. Daarnaast is er vanwege het coronavirus en de vele stormschades van de afgelopen weken bij heel wat verzekeringsmaatschappijen en banken achterstand ontstaan.
Bij veel van de partners wordt in kleinere teams of vanuit huis gewerkt waardoor er minder werk kan worden verzet dan normaal het geval is.

Op het kantoor van Vrolijk fd is het de laatste tijd erg druk, mede doordat ze veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen en door de drukte op de hypotheekmarkt. Er wordt geprobeerd de achterstand zo snel mogelijk weg te werken het kantoor vraagt hierbij uw begrip voor de langere verwerkingstermijnen.

Geld opnemen of storten aan de balie is helaas voorlopig niet mogelijk. Voor het opnemen van geld wordt u doorverwezen naar een geldautomaat.

Zodra dit tijdelijke beleid wijzigt wordt u op de hoogte gesteld.

Reageer op dit onderwerp