18.5 C
Enkhuizen
16 juli 2020 18:14
Enkhuizen Actueel

Foto: Robert Aarts

Bedrijven

Sign Award 2019 voor Multicopy Enkhuizen

ENKHUIZEN – Multicopy Enkhuizen timmert stevig aan de weg en heeft onlangs de Sign Award 2019 gewonnen. De prestigieuze prijs werd in ontvangst genomen door Jûrgen en Daniël Steltenpool tijdens de 24e Conventie van Franchise Services Inc.

“Sign is meer dan grootformaat communicatie”, zo begon Don Lowe, president en CEO van Franchise Services Inc uit Amerika. “Het gaat om het bedenken van creatieve toepassingen die bijdragen om bedrijven op te laten vallen tussen hun concurrenten. Multicopy The Communication Company | Enkhuizen is daarbij trendsettend in de regio. Jûrgen en Daniël Steltenpool en hun team bedenken oplossingen die mooi zijn, de boodschap helder uitdragen en impact hebben. Daar mogen ze trots op zijn.”

Meer mogelijk met sign
De resultaten van de signing door Multicopy Enkhuizen zijn overal in de buurt te zien. Of het nu gaat om gevelreclame of autobelettering, om complete beursstands, showroomdecoratie, billboards, posters, complete tentoonstellingen, vlaggen of banieren: Multicopy maakt het.

Ondernemer Daniël Steltenpool: “Het is erg leuk werk omdat het resultaat ook altijd zo verrassend opvallend is. We hebben de laatste jaren erg geïnvesteerd in niet alleen machines, maar vooral in kennis en mensen. Sign begint met een goed advies over de doelstelling en de toepassing. Maar vraagt ook om veel creativiteit en materiaalkennis. Voor ons is sign inmiddels al een groot deel van de omzet.”

Multicopy biedt als Multicopy The Communication Company veel meer dan druk en print. Sign bijvoorbeeld, maar ook direct mailings, apps, websites, promotionele artikelen, e-mailings en meer.

Reageer op dit onderwerp