Set Up IJsselmuiden wordt in eigen huis afgedroogd door Madjoe

ENKHUIZEN/IJSSELMUIDEN- Koploper Madjoe kwam in de eerste wedstrijd van de 2e seizoenshelft uit tegen Set Up IJsselmuiden en heeft hier het team uit IJsselmuiden in eigen huis een pak slaag gegeven met een eindstand van 0-4.

De eerste set werd door Madjoe gewonnen met 17-25 waarbij Madjoe een stabiele pot neerzette en weinig fouten heeft gemaakt. Set Up kon het spel niet vatten en bleef achter de feiten aanlopen.

Ook in de tweede set liep de ploeg uit IJsselmuiden als snel een achterstand van vier punten op die in het verloop van de wedstrijd uitgebouwd werd tot zes punten voorsprong. Uiteindelijk eindigde de set met een forse winst voor Madjoe van 19-25.

De derde set begon Madjoe wat zwakker dan de voorgaande twee sets waardoor Set Up op een voorsprong van vijf punten kon komen. Echter wisten de Enkhuizers zich in verloop van de set goed te herpakken en wisten ook deze set om te zetten in winst met een eindstand van 19-25.

In de vierde en laatste set geloofde de club uit IJsselmuiden er niet meer in dat er nog enige eer was te behalen tegen de Enkhuizer overmacht. Deze set werd beslecht met een stand van 18-25 waarmee de Enkhuizers alle vier de sets in winst wisten om te zetten.

Reageer op dit onderwerp