SED blijf schip van bijleggen, weer moet er veel geld bij

SED-GEMEENTEN – Deze keer is het Enkhuizen die van Stede Broec wil dat zij meer geld richting de SED-organisatie overmaken, ondanks de enorme tekorten waar Stede Broec op dit moment mee te maken heeft.

Vijf jaar SED-organisatie heeft tot op de dag van vandaag tot nog maar weinig echte positieve oplossingen gebracht. Elk jaar moest er veel geld bij en nog steeds is de organisatie nog niet op een dusdanig niveau dat er over een mogelijke fusie kan gaan worden gepraat.

Ondertussen bekvechten de college’s van de drie gemeenten onderling ook verder, stapt de VVD fractieleider in Stede Broec uit pure frustratie over het SED vehikel uit de politiek en lopen ambtenaren weg richting andere gemeenten waar zij meer kunnen verdienen.

Het miljoenen vretende huzarenstukje van de drie gemeenten zal nog in de nabije toekomst nog vele miljoenen meer nodig hebben wil men tot een werkzame SED gemeente kunnen komen. Tot die tijd is het lijdzaam toe kijken hoe de drie gemeenten soms rollebollend tot elkaar proberen te komen. Met regelmatig een wijzend vingertje richting Enkhuizen als dwarsligger.

Reageer op dit onderwerp