Scoutinggroep Mercury Enkhuizen gaat weer van start

ENKHUIZEN – Sinds 11 mei zijn de Corona beperkende maatregelen zo veranderd dat de scoutinggroep weer bijeenkomsten mag houden. Wel mogen bijeenkomsten tot 1 september alleen buiten plaatsvinden. Daarom is er een heel pakket speciaal aangepaste bijeenkomsten uitgewerkt, boordevol actieve en toffe buitenspellen!

Doordat de bijeenkomsten buiten zullen zijn, zal er bij een slechte weersverwachting een alternatief programma gegeven worden aan de kinderen. Mocht het nou zo zijn dat tijdens de bijeenkomsten het slecht weer wordt, dan is de scoutinggroep genoodzaakt om de opkomst te staken en zullen de kinderen naar huis moeten.

Kinderen tot en met de welpen afdeling hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden, wel van de (bege)leiding. Vanaf de zeeverkenners afdeling moeten er wel onderling 1,5 meter afstand houden en ook weer met de (bege)leiding. Wil je eens kijken bij een van de afdelingen van scoutinggroep Mercury? Dat kan! Ga dan naar dewebsite bekijk bij welke afdeling je wilt kijken en neem contact op met de teamleider.

De scoutinggroept houdt zich aan de regelgeving van het RIVM en daarnaast volgt het advies op van Scouting Nederland, dus veilig en verantwoord.