8.8 C
Enkhuizen
27 oktober 2020 11:01
Enkhuizen Actueel

Exposities

Schilderskring Bessie: ‘Kunst in de Etalage’

BOVENKARSPEL – Dit wordt het derde jaar dat Schilderskring Bessie weer mag exposeren in samenwerking met de winkeliersvereniging. De schilderijen van de club worden door de leden van 17 tot en met 31 oktober  tentoon gesteld in de etalages en in de winkels zelf.

Er is een verscheidenheid aan prachtige en kleurrijke schilderijen waar de leden met hart en ziel aan hebben gewerkt. Ook dit jaar is er weer een grote diversiteit, zoals abstracten, dorpsgezichten, portretten, dieren etc. die gemaakt zijn in olieverf, aquarel en acryl. Deze schilderijen kunt u bezichtigen en ze worden tevens te koop aangeboden.

De jaren hiervoor hield de Schilderskring op de laatste zaterdag een kunstmarkt  waar de leden van de schilderskring aan het schilderen waren. Voorbijgangers konden dan het een en ander vragen over het werk, maar dit gaat helaas niet door vanwege de corona.

Deze twee weken wil Schilderskring Bessie het winkelcentrum Streekhof in deze onzekere tijd een gezellige aanblik geven en de mensen laten genieten van hun werk!

Reageer op dit onderwerp