Scankassa’s en koffiebar, update Deen Vijzelstraat gereed en extra gemakken voor klanten gerealiseerd

ENKHUIZEN – Keihard buffelen, continue doorgaan en en iet van ophouden weten. Dat was het recept voor de bouwvakkers ploeg die Deen Vijzelstraat grondig onder handen heeft genomen. In amper twee weken tijd is de upgrade van de supermarkt in de binnenstad volledig gerealiseerd.

De klanten van de winkel hebben even wat ongemak gehad de laatste weken echter is er van alles aan gedaan om dat zoveel mogelijk te minimaliseren. Eerder wist bedrijfsleider Nando Boots al aan Enkhuizen Actueel te vertellen dat hij erg blij is met de veranderingen in de winkel “De winkel gaat met zijn tijd mee, zo komt er zelfs een koffiebar waar klanten tevens hun mobiel, tablet of whatever kunnen opladen”.

Nu de verbouwing binnen de geplande termijn achter de rug is was het voor Enkhuizen Actueel tijd om vandaag nogmaals een kijkje te komen nemen in de supermarkt. De overlast voor de klanten is getransformeerd in een extra stukje gemak voor de klanten. Maar liefs vier scankassa’s zijn er geplaatst waarmee de wachttijden in de spitsuren bij de kassa tot het minimale beperkt blijven.

De koffiebar die buiten het schappengedeelte staat ziet er ook goed uit. De klant hoeft niet persé iets in de winkel te komen kopen om gebruik te maken van de koffiebar, die overigens voorzien is van verscheidne oplaadpunten voor smartphones en tablets. Dagelijks verse afhaalproducten voor degene die haastig zijn. Broodjes en drankjes “on the go” voor een ieders gemak die even wat krap in de tijd zit.

Ook de indeling in winkelgedeelte is aangepast, groente eiland is naar voren gehaald en de jaarlijkse schappenruil is afgerond. Al met al kan de supermarkt aan de Vijzelstraat er weer voor jaren tegenaan en is het een nog plezierigere winkel geworden om de dagelijkse boodschappen te halen of om even een snelle verse hap te scoren voor onderweg.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp