Sabine is op zoek naar Cheetah “Wie heeft haar gezien, ze is nu al weken kwijt”

ENKHUIZEN – De lieve kater Cheetah van Sabine uit Enkhuizen is nu al een aantal weken vermist en vooralsnog nergens terug te vinden. Wie heeft Cheetah gezien? Laat het weten als u deze kater tegenkomt zodat deze weer herenigd kan worden mijn zijn baasje.

Cheetah was al vaker weggelopen van huis, voorheen woonde hij samen met Sabine in de stad maar nadat ze verhuisd zijn naar een locatie buiten de stad is Cheetah al een aantal malen terug gelopen richting oude woning en daar meerdere keren opgehaald. Echter nu is de kater al zo’n twee maanden vermist en lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen.

Cheetah is een gecastreerde rode kater van vier jaar oud met een wit befje, opvallend is zijn linkervoorpoot waarvan het lijkt of hij een witte sok aan heeft.

Op Facebook heeft Sabine al een oproep gedaan om Cheetah terug te vinden en ook staat het beestje al vermeld op Amivedi. Zelf gaat Sabine vanmiddag weer een rondje over de Vest en door de stad om haar trouwe kater terug te vinden. Als u een idee heeft waar Cheetah verblijft laat het dan weten, Sabine zal er dolgelukkig van worden. Als u hem ziet lopen kunt u bellen, appen en sms’en naar 06 -16588784.

[signoff]

 

Reageer op dit onderwerp